• Home
  • Home

vineri, 17 iunie 2011

Prajitura cu spuma de zmeura

Timp de preparare: 30 min                                                                  

Ingrediente:

300 g faina,
2 galbenusuri,
150 g unt,
100 g zahar,
2 – 3 linguri smantana,
1 varf de bicarbonat
stins cu otet,
2 albusuri,
2 cani zahar,
2 cani zmeura

Mod de preparare:

Aluat:
300 g faina,
 2 galbenusuri,
150 g unt,
100 g zahar,
2 – 3 linguri smantana,
1 varf de bicarbonat stins cu otet.

Se face un aluat cu cantitatile de mai sus.
Se intinde o foaie uniforma intr-o tava inalta si
tapetata cu faina.
 Se coace la foc mic.
Crema:
2 albusuri,
2 cani zahar,
2 cani zmeura

Peste aluatul aproape copt se intinde spuma rezultata si se lasa la cuptor circa 5 minute.
 Se taie
calda cu cutitul ud.
Deasupra se pune cate o zmeura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Retete Exotice,