Timp de preparare:
1 pahar de ulei,
1 kg. mere rase,
1 cana de zahar,
2 boluri cu faina
Mod de preparare:
½ pahar de ulei se pune intr-un bol.
Se adauga faina pina se face ca o ciulama.
Restul
paharului cu ulei se completeaza cu apa si se pune in cel de-al 2-lea bol.
Se adauga faina pina
se face o coca, care se intinde.
Peste aceasta coca se intinde ciulamaua si se ruleaza.
Se intinde
din nou,si iar se ruleaza.
Sulul obtinut se taie la jumatate.
Se intinde o jumatate si se pune in
tava.
Se pun merele (calite cu scortisoara-sau nu), si se pudreaza cu putin gris pentru a absorbi
din zeama.
Se pune cea de-a 2-ua foaie si se inteapa cu furculita.
Se baga la cuptor pina se
rumeneste. Tava nu se unge.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu